Gradski derbi

Jusufbegović: ''Ispali smo veliki glupani koji nisu naučili ništa iz svoje greške''

''Imamo pravo da budemo nezadovoljni rezultatom, ali to je nogomet, tako da moramo prihvatiti to'', kaže strateg Veleža.
Sport / Nogomet | 23. 04. 2023. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Veleža Nedim Jusufbegović istaknuo je na pressici nakon utakmice kako je zadovoljan igrom, ali nije zadovoljan rezultatom gradskog derbija.

''Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu i da smo dobro iskontrolirali protivnika te da smo protiv ovako jakog tima kreirali dovoljan broj prilika da rezultat bude povoljniji. Imamo pravo da budemo nezadovoljni rezultatom, ali to je nogomet, tako da moramo prihvatiti to'', kaže strateg Veleža.

Ljut je, kaže, na gol koji su primili.

''Više me od rezultata ljuti način na koji smo primili gol, jer je identičan golu iz prve utakmice. Ispali smo veliki glupani koji nisu naučili ništa iz svoje greške, iako smo inzistirali da se to ne radi, a uz to smo znali da je Zrinjski brutalan u tim situacijama, za što su nas kasnije i kaznili'', naveo je.

Šef struke Veleža ističe, ipak, da je zadovoljan igrom.

''Ono što veseli je dobra igra, posebno u drugom dijelu utakmice. Oni su sjajan tim i to nešto vrijedi i dobar je zalog za budućnost. Nadam se da ćemo iz analize izvući neke stvari i nastaviti dalje'', zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close