Slom

Bolan poraz nogometaša Srbije: Primili čak 9 golova

Najveći je to poraz u povijesti te nacionalne vrste, a utakmica protiv Engleza već je ocijenjena sramotnom u većem dijelu medija iz susjedne zemlje.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2023. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Srbije do 21 godine poražena je u Nottinghamu od svojih vršnjaka iz Engleske rezultatom - 9:1!

Najveći je to poraz u povijesti te nacionalne vrste, a utakmica protiv Engleza već je ocijenjena sramotnom u većem dijelu medija iz susjedne zemlje, prenose Sportske novosti

Srbija je, vjerovali ili ne, čak i povela na gostovanju kod favoriziranih suparnika. Golom Vladimira Lučića, veznjaka Crvene zvezde iz 27. minute gosti su stigli do prednosti. Tako je bilo sve do 38. minute kada dotični Jaden Philogene-Bidace, napadač Hull Cityja izjednačuje rezultat.

Do poluvremena su Englezi stigli zabiti još dva puta. Najprije je njegov klupski suigrač Liam Delap u 42. minuti preokrenuo rezultat, ne bi li u sudačkoj nadoknadi Harvey Elliott iz Liverpoola postavio na 3:1.

Ništa nije upućivalo na tako veliki slom Srbije u nastavku, ali izabranici Dušana Đorđevića primili su u drugom dijelu još šest golova.

Dva je zabio Chelseajev ofenzivac Noni Madueke, po jednog su dodali strijelci iz prvog poluvremena, Bidace i Elliott, a upisao se i napadač Norwicha, Jonathan Rowe, uz jedan autogol srpskog braniča Luke Subotića.

Kopirati
Drag cursor here to close