Karoglan izabrao

Blatnjak i Ivanković u stručnom stožeru Hajduka

Karoglan koji je igrao za Zrinjski i Široki Brijeg u svom stručnom štabu će imati trenere s ovih prostora.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2023. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi ili bolje rečeno stari trener Hajduka Mislav Karoglan danas je zvanično preuzeo klupu, već sutra ga očekuju prva iskušenja susret protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Karoglan koji je igrao za Zrinjski i Široki Brijeg u svom stručnom štabu će imati trenere s ovih prostora.

Jedan od njih je Jure Ivanković, talentirani mladi trener koji je jedno vrijeme vodio ekipu Širokog Brijega. Jure je nakon uspostavljene suradnje Širokog Brijega i Hajduka završio kao trener juniora s Poljuda.

Sada je po želji Karoglana prebačen u stožer prve ekipe. Novo lice na klupi će biti Dragan Blatnjak koji je nakon Brotnja svoju karijeru gradio igrajući za Zadar, Hajduk, Khimki, Rostov i Osijek. U dresu reprezentacije BiH je upisao 12 nastupa. Dres Hajduka je od 2003 do 2006. godine. Od prosinca prošle godine je vodio ekipu Zadra. 

"Blatnjak je moja prva opcija i želja, još u prvom mandatu. Ali, kako sam imao popunjen stožer nisam mogao dovesti Blatnjaka. Znam ga od ranije, igrali smo zajedno u Zadru", pojasnio je Karoglan.

U novom stručnom stožeru Hajduka još će biti za individualni rad i prekide zadužen Goran Karoglan. Trener golmana je Darko Franić, kondicijski trener Antonio Plenča dok je za rad s ozlijeđenim igračima zadužen Šime Veršić. Analitičari u stožeru prve ekipe su Antonio Sebežević i Bruno Baćina.

Kopirati
Drag cursor here to close