Pet kola bez pobjede

Bjelica i Union Berlin se grčevito bore za opstanak

Dugo vremena je ekipa bila prikovana za dno, nakon čega je došao Nenad Bjelica. Njegovim dolaskom stvari su se promijenile, činilo se kako klub ulazi u mirnu luku, ali onda opet problemi.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2024. u 19:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj prošle sezone je bio kao iz snova. Kraj ove bio mogao biti kao iz najgore noćne more. Koliko neugodno po mali klub može biti sudjelovanje u elitnom takmičenju, pokazao je primjer Union Berlina. Koji se od početka sezone muči. Dugo vremena je ekipa bila prikovana za dno, nakon čega je došao Nenad Bjelica. Njegovim dolaskom stvari su se promijenile, činilo se kako klub ulazi u mirnu luku, ali onda opet problemi.

Posljednju pobjedu je ekipa ostvarila 21. ožujka nakon čega je u narednih pet utakmica osvojila dva boda. Jedan protiv Eintrachta, drugi danas u gostima kod Borussije M'gladbach. Susret je završio bez golova 0:0. U posljednjih pet utakmica, igrači Union Berlina su uspjeli postići samo jedan gol.

Srećom po Union Berlin, Mainz i Köln su također remizirali 1:1. Martins je osigurao početnu prednost domaćem sastavu. Waldschmid nije iskoristio penal u 48. minuti, ali su gosti izvukli bod u finišu. Ponovo su gosti imali penal, koji je ovaj put zabio Kainz, dok je u devetoj od 14 minuta nadoknade Mwene zaradio crveni karton.

Do kraja sezone će Union Berlin, Mainz, Bochum voditi grčevitu borbu kako bi izbjegli mjesto koje vodi u baraž za opstanak.

Kopirati
Drag cursor here to close