Sapunica se nastavlja

Bivša supruga tuži Hakimija zbog prevare: Njegova majka ne vidi problem

Španjolska manekenka odlučila je podnijeti tužbu protiv Hakimija zbog "prijevare i lošeg upravljanja njihovom bračnom imovinom" nakon što je otkrila da je cijelo nogometaševo bogatstvo prepisano na ime njegove majke.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2023. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema kraja drami u životu sjajnog defenzivca Paris Saint-Germaina, Achrafa Hakimija. Nakon što je iznenadio nogometni svijet odlukom da svu svoju imovinu prebaci na majku, bivša supruga će ga sada tužiti za prijevaru te zahtjeva veliku svotu novca.

Naime, Hiba Abouk traži 10 milijuna eura od marokanskog nogometaša da bi riješili njihov razvod, dok je on njoj ponudio samo 2 milijuna.

Španjolska manekenka također je odlučila podnijeti tužbu protiv Hakimija zbog "prijevare i lošeg upravljanja njihovom bračnom imovinom" nakon što je otkrila da je cijelo nogometaševo bogatstvo prepisano na ime njegove majke.

Povodom cijele situacije oglasila se majka marokanskog nogometaša koja tvrdi da nije znala da je njen sin sve prepisao na nju, ali da ne vidi ništa loše u tome.

"Sin me nije obavijestio o prijenosu svoje imovine. Ako je poduzeo bilo kakvu radnju da se zaštiti, nemam saznanja o tome, ali ne vidim problem. Da nije to učinio, ne bi se mogao riješiti te žene".

Uza sve ove probleme koje trenutno ima, igrač Paris Saint-Germaina suočava se s preliminarnim optužbama nakon što ga je 24-godišnja žena optužila za silovanje u veljači, pišu Sportske novosti.

Policija je otvorila istragu o tom slučaju iako im je navodna žrtva rekla da je samo htjela "dati izjavu o silovanju", bez podnošenja službene prijave.

Prošlog je mjeseca bivša Hakimijeva supruga prvi put prekinula šutnju o optužbama za silovanje i rekla da će uvijek stati na stranu žrtava.

Kopirati
Drag cursor here to close