Nakon zahtjeva za razvod

Legalno, ali je li moralno? Nogometaš prepisao imovinu na majku, žena ostaje bez ičega

Hakimi mjesečno zarađuje milijun eura od PSG-a, ali 80 posto toga uplaćuje se na račun njegove majke. On nema imovinu, automobile, kuće, nakit, pa čak ni odjeću na svoje ime.
Lifestyle / Flash | 19. 04. 2023. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska glumica Hiba Abouk tražila je razvod od igrača PSG-a, koji je osumnjičen za silovanje žene u pariškom domu. Majka navodno nije ni znala da imovina glasi na nju.

Nogometaš PSG-a i najbolji marokanski igrač Achraf Hakimi (24) trenutačno ne razmišlja samo o nogometu. Tužiteljstvo u francuskom gradu Nanterreu pokrenulo je u ožujku istragu protiv Hakimija nakon izjave jedne djevojke da ju je silovao.

Zbog toga je razvod od Hakimija tražila njegova supruga Hiba Abouk (36), s kojom se oženio 2020. i ima dvoje djece, prenosi 24sata.

Zahtjev za pola imovine

Glumica je na sudu zahtijevala pola njegove imovine. Međutim, tamo ju je zatekla vijest da sva njegova imovina navodno glasi na njegovu majku.

''Sud ju je informirao da njezin muž 'milijunaš' ništa ne posjeduje. Sva njegova imovina registrirana je na ime njegove majke. Hakimi mjesečno zarađuje milijun eura od PSG-a, ali 80 posto toga uplaćuje se na račun njegove majke. On nema imovinu, automobile, kuće, nakit, pa čak ni odjeću na svoje ime'', prenosi portal News 24/7 iz Ugande koji je prvi objavio ovu vijest.

Majka nije imala pojma?!

Oglasila se i nogometaševa majka, Saida Mouh, koja je za marokanske novine Goud otkrila da ne zna je li Hakimi prebacio imovinu na njeno ime.

''Ako je išta poduzeo, ja nisam svjesna toga'', rekla je Mouh za Morocco World News, prenosi La Gazzetta dello Sport, pa dodala:

''U čemu je problem ako je to istina? Ako moj sin to ne učini, neće se moći riješiti one žene'', dovršila je nogometaševa majka, jasno sugerirajući da je žena u pitanju Hiba Abouk.

Kopirati
Drag cursor here to close