On je bio nasmijan...

Hakimi na dodjeli, u medijima optužnica za silovanje

Prema pisanju Le Parisiena, nogometaš je prošlog vikenda iskoristio priliku nakon što su mu supruga i dvoje djece otišli na odmor u Dubai i u svoju kuću pozvao 23-godišnju djevojku s kojom je već neko vrijeme u kontaktu,
Sport / Nogomet | 28. 02. 2023. u 00:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Achraf Hakimi je bio veseo i nasmijan na spektakularnoj dodjeli FIFA-ine godišnje nagrade The Best. Dok se slikao sa najboljima s obzirom da je uvršten u FIFA-inu momčad godine, mediji su po različitim redakcijama već pripremali vijest u kojoj je Marokanac suočen s ozbiljnim optužbama za silovanje.

Prema pisanju Le Parisiena, nogometaš je prošlog vikenda iskoristio priliku nakon što su mu supruga i dvoje djece otišli na odmor u Dubai i u svoju kuću pozvao 23-godišnju djevojku s kojom je već neko vrijeme u kontaktu, francuski mediji spekuliraju od sredine siječnja.

Le Parisien između ostalog piše kako je odnos između Hakimija i djevojke započeo 16. siječnja preko Instagrama. U subotu 25. veljače djevojka je navodno došla u Hakimijev dom u Boulogneu i to taksijem koji je Hakimi naručio. Tu su stvari izmaknule kontroli, navodno je Hakimi prešao granicu u svojim nastojanjima da ostvari fizički odnos s djevojkom i ona ga je bila prisiljena odgurnuti nogom, prije nego što je pobjegla i pozvala prijateljicu da dođe po nju.

Od ostalih detalja u ovom trenutku, tek vrijedi izdvojiti činjenicu kako djevojka isprva nije htjela podnijeti prijavu nego je policija po službenoj dužnosti pokrenula istragu.

Kopirati
Drag cursor here to close