Watford se probudio

Bilić: Ovo je plan koji moramo slijediti

"Htio bih da igramo s više samopouzdanja, u trenucima kad je 0-0 ili kad gubimo. To se dobiva s vremenom. To je nogomet, to je igra, igrati s puno samopouzdanja i kad ne ide", reći će Bilić
Sport / Nogomet | 03. 10. 2022. u 18:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva je bila najvažnija, iako naravno Englezi znaju dovoljno dobro Slavena Bilića, ali gazda Watforda je neugodan tip. Međutim, Slaven Bilić je na klupi svog novog kluba Watforda krenuo sjajno. U gostima su sredili Stoke 4:0. To je prva gostujuća pobjeda Watforda, u ovoj sezoni, uopće prva ako se računa i prošla slaba sezona u Premiershipu, kada su 13. ožujka nadigrali Southampton.

Slaven je u kratkom razgovoru za Sky Sports nakon utakmice rekao:

"Start iz snova. ali možemo još napredovati. Velika je ovo pobjeda. Četiri gola, čista mreža... Zasluženo. Želiš da ti napadači zabijaju, oni su bitni za dobar rezultat. Drugi gol nas je oslobodio, dao nam kreativnost i slobodu. Htio bih da igramo s više samopouzdanja, u trenucima kad je 0-0 ili kad gubimo. To se dobiva s vremenom. To je nogomet, to je igra, igrati s puno samopouzdanja i kad ne ide. Ako vi našim igračima date prostor ispred i šire oni će vas kazniti jer su dobri igrači. Grupa igrača je dobra. Nećemo sad buncati jer smo pobijedili niti skakati u nebesa. Ovo je plan koji želimo slijediti. Ovo je uzorak".

Kopirati
Drag cursor here to close