Slaven dao intervju

Bilić: Idemo raditi, cilj je Premiership

Znao sam kakva je situacija u klubu prije no što sam došao, sada nema isprika, idemo korak po korak do cilja, a to je povratak u Premiership. Znam da to možemo postići" naglasio je Bilić.
Sport / Nogomet | 30. 09. 2022. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kratke epizode u Kini, Slaven Bilić je ponovo u Engleskoj. Vratio su nogometu kojeg najviše voli, vratio se ligi koja je za njega najbolja na svijetu.

Nije Premiership, ali jeste Championship, možda i najteža druga liga na svijetu. Popularni "Nane" je danas zvanično predstavljen na klupi Watforda. Kluba koji jeste danas na desetom mjestu Championshipa, ali je klub koji ima svoju tradiciju, što je nekada na Otoku vrlo važno.

"Ponuda je bila predobra da bih je odbio, ovo je za mene velika prilika. Otišao sam iz Kine nakon jedne sezone i onda proveo neko vrijeme s mojom obitelji i prijateljima. Tek malo nakon što sam hvatao zamah za povratak u trenerski posao, kontaktirao me Watford i bio sam spreman za ovo" rekao je na startu intervjua za službenu klupsku stranicu.

Slaven je svjestan očekivanja

"Ovo je veliki klub, s jasnim smjerom i ciljem, onime što želi napraviti. Proveo sam veliki dio svoje karijere u Engleskoj, kako kao igrač, tako i kao trener i znam što ovaj klub predstavlja svima. Uvijeti su sjajni, klub je dobro organiziran, a ono što je najvažnije je to da je momčad dobro izbalansirana".

Bilića u nastavku do prekida sezone i početka SP-a, očekuje 11 utakmica na klupi Katara.

"To što sam sada došao nije baš najidealnije. Ali mislim da se moja momčad može prilagoditi mojim zamislima. Znam što mi je očekivati u Championshipu, teška je to liga i ima puno utakmica, ali za to moramo biti spremni. U West Bromu sam imao sjajnu prvu sezonu, a znam što moram učiniti da bi se sada to ponovilo u Watfordu".

Dodao je i da nema puno vremena za razmišljanje, jer prve obveze i utakmice dolaze vrlo brzo:

"Imamo 11 utakmica u kratkom vremenu, želim da budemo pozitivni. Moramo biti kompaktni kao momčad, ne zaboravljati na obranu. Ali, glavno je da smo trkački dobri, skromni i ponizni, da se puno radi kao kolektiv. Znao sam kakva je situacija u klubu prije no što sam došao, sada nema isprika, idemo korak po korak do cilja, a to je povratak u Premiership. Znam da to možemo postići" naglasio je Bilić.

Kopirati
Drag cursor here to close