#MostarskiEuropski

VIDEO | Bilbija: Šampionskim pristupom pokorit ćemo Erevan

Sport / Nogomet | 11. 07. 2023. u 12:35 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jako smo dobro radili i nema potrebe da se bilo čeka plašimo. Poštujemo ekipu Urartua i izaći ćemo da pobijedimo, a ako ne da barem bude neriješeno. Imali smo analize i ostavit ćemo to za sebe, ali ja moram istaknuti našu sjajnu atmosferu i da dišemo kao jedan i sa tom atmosferom možemo postići puno toga", kazao je napadač Plemića Nemanja Bilbija.

"Rekao bih da su prema krilima dosta opasni, čak i kad gube i kad uvedu drugu špicu okretali su rezultat. Ako budemo onakvi kao proteklu sezonu, da dečki daju sve od sebe, onda možemo vidjeti situaciju u nekoj kontri i okretanju na bokove", kazao je pomoćni trener Saša Sabljak.

Jer ako Zrinjski prođe Urartu, vrata prema skupina Konferencijske lige, što je konačni cilj, šire će se otvoriti. A uspje li se u tom cilju, financijska nagrada bit će itekako osjetna – sam plasman donosi 2.94 milijuna, svaka pobjeda 500.000, a remi 166.000 eura.

Od tih cifri ne da se zavrti u glavi, ali svakako bi one pomogle dodatnoj stabilizaciji kluba, a koja bi opet pomogla nastojanjima da se uđe u kontinuitet… a hoće li tako biti, dosta će ovisiti o toj današnjoj (17 sati) prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka uz izravan prijenos na Arena Sport TV.

Jasno, i ne bude li dobro, Zrinjski će, kao i prošle sezone, imati popravni koji bi krenuo od 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, ali o tomu nitko ne želi razmišljati.

Meta je Urartu, prvi sljedeći cilj – druga kvalifikacijska runda u Ligi prvaka! Negdje gdje Zrinjski još nije bio, s tim da je prošle sezone bio nadomak raja, skupina Konferencijske lige, u koje je nakon one drame u Bratislavi ipak uskočio Slovan.

HŠK Zrinjski će i u dalekom Erevanu imati podršku s tribina, a 'Ultrasi' će u današnjoj utakmici na stadionu Urartu bit će smješteni u sektoru 14 te će za njih biti otvoren ulaz 2.

Kada kažemo da su Plemići favoriti, ne kažemo to subjektivno, nego je to mišljenje vodećih kladionica u Bosni i Hercegovini i regiji.

Naime, prema ponudi iz kladionice Volcano, u trenutku objavljivanja ovog članka kvota na pobjedu Zrinjskog je 2,36, na remi 3,10, a na pobjedu Urartua 2,70.

Kada je u pitanju Wwin, kvota na pobjedu Zrinjskog je 2,52, na remi 3,30, a na trijumf prvaka Armenije 2,88.

Zrinjski je favorit i prema Mozzartu. Kvota na pobjedu Plemića je 2,50, na remi 3,20, a na pobjedu Urartua 2,95.

Kopirati
Drag cursor here to close