Sretno Plemići!

Rendulić za Bljesak: Spremni smo na sve izazove, a navijačima definitivno treba odati priznanje

"Očekivanja su uvijek najviša. Kad god i gdje god igramo očekivanja su najviša i zanima nas samo pobjeda."
Sport / Nogomet | 10. 07. 2023. u 11:36 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači, stručni stožer i članovi uprave HŠK Zrinjski u ponedjeljak su u 11 sati poletjeli iz Zračne luke Mostar za glavni grad Armenije gdje se u utorak igra prva utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka protiv prvaka Urartua.

Mali problemi su nastali zbog trosatnog kašnjenja leta iz Mostara, a kako je za Bljesak.info kazao strateg Krunoslav Rendulić "vjerojatno ćemo odmah iz aviona na trening".

Foto: Bljesak.info / Avion kojim Plemići putuju za Armeniju

"Zanima nas samo pobjeda"

"Očekivanja su uvijek najviša. Kad god i gdje god igramo očekivanja su najviša i zanima nas samo pobjeda. Postavit ćemo se na način da se igra samo jedna utakmica i pokušat ćemo napravit dobar rezultat već u Yerevanu, ali nećemo ići grlom u jagode zasigurno", istaknuo je Rendulić za Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Igrači HŠK Zrinjski pred polazak u Armeniju

Nimalo lagano nije bilo prikupiti materijal jer se radi o poprilično nepoznatom protivniku, no kako je kazao Rendulić "ipak smo prikupili dosta materijala".

Foto: Bljesak.info / Igrači HŠK Zrinjski pred polazak u Armeniju

"Nije to momčad od prije tri mjeseca"

"Pogledali smo 6-7 utakmica i treba reći da su i oni promijenili nešto igrača. Nije to momčad od prije tri mjeseca, ali činjenica je da je glavnina ostala. Radi se o momčadi koja je dobra, kompaktna, čvrsta, koja želi igrati i koja na domaćem terenu ima izuzetno dobre rezultate. Ne očekuje nas nimalo lagan zadatak, ali spremni smo na sve izazove".

Slično mišljenje o ekipi ima i napadač HŠK Zrinjski Tomislav Kiš.

Foto: Bljesak.info / Tomislav Kiš

"Gledali smo dosta njihovih utakmica i ekipa su koja voli igrati. Ima tu kvalitete, ali mislim da je upravo ta kvaliteta na našoj strani. Definitivno idemo na pobjedu, dat ćemo sve od sebe na terenu i pokušati pobjedom razveseliti sve navijače".

"Treba odati priznanje navijačima"

Plemići ni ovog puta neće ostati bez podrške najvjernijih Ultrasa koji su se na poprilično dug put otisnuli iz različitih pravaca.

Foto: Bljesak.info / Igrači HŠK Zrinjski pred polazak u Armeniju

"Sigurno nam je drago što će doći naši navijači da nas bodre i treba im definitivno odati priznanje jer to u današnje vrijeme sigurno nije lako, prevaliti toliki put i bodriti momčad i sigurno ćemo dati sve od sebe da ih razveselimo", zaključio je za Bljesak.info trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić.

Foto: Bljesak.info / Igrači HŠK Zrinjski pred polazak u Armeniju

Podsjetimo Zrinjski prvu utakmicu protiv armenskog prvaka igra u utorak u 17 sati, dok će se uzvratna utakmica igrati na stadionu Pod Bijelim brijegom 18. srpnja u 20 sati, a Plemići u okršaj ulaze kao blagi favoriti.

Foto: Bljesak.info / Igrači HŠK Zrinjski pred polazak u Armeniju
Foto: Bljesak.info / Nemanja Bilbija
Kopirati
Drag cursor here to close