Reprezentacije lige bez najboljeg igrača

Bilbija odgovorio Petevu: "Ne vrijeđaj mi inteligenciju!"

Ništa oko Nogometnog saveza BiH u zadnje vrijeme ne može proći bez repova.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2021. u 14:25 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa oko Nogometnog saveza BiH u zadnje vrijeme ne može proći bez repova. Tako ni zadnji popis, uvjetno rečeno, B reprezentacije BiH nije prošao bez nedoumica.

Naime, Ivajlo Petev je za prijateljsku utakmicu protiv SAD-a, koja je izvan Fifinog termina, pozvao uglavnom igrače iz Premijer lige, ali nije pozvao najboljeg igrača i strijelca Premijer lige Nemanju Bilbiju.

Ovo je već drugi put da je Bilbija ostao nezasluženo bez poziva, iako igra u životnoj formi, a Petev je odluku nemušto objasnio da mu "trebaju drugi profili igrača", koji imaju "veću trku i borbu", te da je htio zvati mlađe, iako na popisu ima i starijih od Bilbije.

Javio se i sam igrač Zrinjskog, koji samo želi "da ga se poštuje".

"Želio bih samo da imam poštovanje i da se moje ime ne uzima olako. Rezultate mi nitko ne može oduzeti i oni moraju da se poštuju. Nisam dobio poziv za okupljanje i poštujem odluku, ali neka mi netko objasni kako da poštujem izjavu da su traženi drugačiji profili igrača? To vrijeđa moju inteligenciju za sve moje rezultate, a vjerujte ni u jednom pogledu nisam glup momak", poručio je Bilbija za N1. 

Oglasio se i njegov klub HŠK Zrinjski, samo podsjetivši što je sve Bilbija napravio u Premijer ligi ove i prošlih sezona.

 

Kopirati
Drag cursor here to close