Prijateljska u SAD-u

Petev šalje pet poziva u Mostar, Bilbija opet nije na popisu?

Iako je reprezentacija Bosne i Hercegovine svoju kvalifikacijsku kampanju završila, i to prilično neuspješno, ipak će odigrati još jednu utakmicu u 2021. godini.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2021. u 13:23 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosna i Hercegovina će 18. prosinca gostovati kod SAD-a u Los Angelesu. S obzirom da termin nije u Fifinom službenom “prozoru”, izbornik Ivajlo Petev će koristiti, uvjetno rečeno, B reprezentaciju. Nešto slično kao Robert Prosinečki kada je debitirao na turneji po Americi.

Tako bi se na popisu trebalo naći veliki broj igrača iz Premijer lige, koje je Petev dosad uglavnom ignorirao. Kako piše SportSport, u Mostar će doći pet poziva, tri u Zrinjski (Hrvoje Barišić, Igor Savić i Josip Ćorluka) te dva u Velež (Haris Ovčina i Mehmed Ćosić).

Zanimljivo da među njima nije daleko najbolji strijelac i igrač Premijer lige Nemanja Bilbija, kojeg je Petev preskočio i u kvalifikacijama.

Pored njih pozive bi trebali dobiti čak četvorica igrača Sarajeva Selmir Pidro, Andrej Đokanović, Numan Kurdić i Belmin Dizdarević, te poneki igrač Željezničara i Tuzla Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close