Petev objavio popis

BiH u Ameriku s reprezentacijom Premijer lige

Izbornik reprezentacije BiH Ivajlo Petev objavio je popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv SAD-a u Los Angelesu 18. prosinca.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2021. u 12:44 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budući da je utakmica s Amerikancima izvan Fifinog službenog termina, Ivajlo Petev nije mogao računati na igrače kojima su u tijeku klupska natjecanja. Stoga je na popis stavio uglavnom igrače iz Premijer lige BiH, uz Almedina Ziljkića iz ljubljanske Olimpije.

Kako je već i bilo najavljeno, na popisu nema najboljeg strijelca i igrača Premijer lige, ali Petev nije objasnio radi li se o njegovoj odluci ili odluci igrača. Osim da neke igrače nije zvao jer nisu cijepljeni, te da je išao na mlađi kadar.

NS BIH / Popis Peteva za SAD

"Sigurno da bi još neki igrači dobili pozive, međutim problem je predstavljalo to što nisu cijepljeni", rekao je Petev za službenu stranicu Saveza i nastavio:

"Već sam puno puta rekao da u Premijer ligi ima dosta zanimljivih mladih igrača i na ovom spisku je većina njih do 23 godine. Zanima nas kako će oni igrati u dresu reprezentacije i protiv jedne kvalitetne selekcije. Očekujem maksimalnu borbenost i zalaganje jer ovo je svima šansa da pokažu potencijal koji imaju. To i nama daje mogućnost da vidimo na koga možemo računati u budućnosti. Ovo jeste prijateljska utakmica, priliku će svi dobiti a naglašavam da nam je rezultat važan, jer mi uvijek idemo na pobjedu. Na taj način treba da razmišljaju svi koji igraju za reprezentaciju BiH.“

Okupljanje je 10. prosinca u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close