Okupljanje reprezentacije

Petev o nepozivanju Bilbije: "Trebali su mi oni koji su jaki u trci i borbi"

Ivajlo Petev u Ameriku vodi reprezentaciju sastavljenu od igrača Premijer lige, ali bez najboljeg igrača Premijer lige.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2021. u 14:14 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja će 18. prosinca u Los Angelesu odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država, počela se danas okupljati u Trening centru NS BiH u Zenici.

Izbornik Ivajlo Petev, koji je stigao nešto prije podneva, već se u 12.30 sati, na press-konferenciji, obratio se novinarima te govorio o planu kratkih pripremama pred odlazak u SAD.

"Zvali smo igrače iz Premijer lige BiH, koji su, uglavnom 1998. godište i mlađi. Bio bih sretan da se većina nametne te da s nama budu i u budućnosti. Uvijek sam govorio da imamo dosta zanimljivih igrača, ali su neki otpali zbog cjepiva", istaknuo je Petev.

Na pitanje zašto nije pozvan i prvi strijelac PLBiH, Petev je dodao kako je za ovu utakmicu tražio drugi profil igrača, jer mu je potrebna “trka, borba i snaga”. 

"Tražio sam drugi profil igrača. Americi moramo odgovoriti, trkom, borbom i snagom. Prioritet sam dao igračima iz Premijer lige, ovo je prilika njima da pokažu svoj kvalitet na treninzima i utakmici. Želim da se nametnu i da produžimo dalje", dodao je Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close