Bayern dočekuje Barcelonu, Liverpool traži iskupljenje protiv Ajaxa

Večeras počinje drugo kolo Lige prvaka. Tottenham od 18.45 sati gostuje kod Sportinga, a u istom terminu Inter će tražiti prvu pobjedu kod Viktorije Plzen.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2022. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 21 sat igraju Bayer Leverkusen i Atletico Madrid, a u drugom dvoboju skupine B sastaju se Brugge i Porto.

Nakon uvjerljivog poraza kod Napolija navijači Liverpoola nadaju se boljoj predstavi protiv Ajaxa, dok će Bayern i Barcelona u dvoboj za prvo mjesto skupine C.

Francuski Marseille dočekuje Eintracht iz Frankfurta. 

Za nove izazove u najelitnijem klupskom natjecanju priprema se i zagrebački Dinamo, jedina ekipa iz regije u grupnoj fazi Lige prvaka.

Nakon senzacionalne pobjede nad Chelseajem hrvatski prvak gostuje kod drugog europskog velikana - Milana.

Susret je na rasporedu sutra (srijeda) u 18 i 45.

Klopp Bio je to pravi horor

Jürgen Klopp osvrnuo se na konferenciji za novinare uoči utakmice drugog kola protiv Ajaxa u Ligi prvaka i na prvu protiv Napolija u kojoj je njegova momčad deklasirana.

"Pogledao sam ju više puta i bio je to pravi horor, tako da smo i igračima pokazivali neke situacije. Znali su gdje su pogriješili, ali ovako će još više zapamtiti. To je bila najgora utakmica otkad sam ja došao, a imali smo nekoliko loših, svi se vjerojatno sjećaju Aston Ville i ostalih. Ipak, u tim utakmicama se mogao vidjeti i djelić nas, ali u ovoj ništa. Tako da moramo razumijeti zašto se to dogodilo. Radi se više o individualnoj predstavi jer je osam od 11 igrača bilo ispod svoje razine. Takav je nogomet, moraju se prvo riješiti individualni problemi, kako bi se riješili ekipni", analizirao je Klopp, javlja HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close