Nema straha

Klopp se ne boji da će dobiti otkaz kao Tuchel

"Ne bojim se, jer nije takav slučaj. Naši vlasnici su vrlo smireni i očekuju da ja riješim situaciju, a ne netko drugi", izjavio je Klopp.
Sport / Nogomet | 08. 09. 2022. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je u srijedu doživio težak poraz na gostovanju kod Napolija (1-4) u prvom kolu Lige prvaka, a trener "redsa" Jürgen Klopp izjavio je nakon utakmice da se ne boji da će proći kao Thomas Tuchel, trener Chelseaja.

Vodstvo Chelseaja otpustilo je Tuchela dan nakon poraza u utakmici prvog kola Lige prvaka od zagrebačkog Dinama (0-1).

 "Ne bojim se, jer nije takav slučaj. Naši vlasnici su vrlo smireni i očekuju da ja riješim situaciju, a ne netko drugi", izjavio je Klopp.

On je istaknuo da njegovoj momčadi mnogo toga nedostaje u igri, te da se naredni protivnik u Premier ligi Wolverhampton sigurno raduje meču s Liverpoolom ovog vikenda u Premier ligi.

 "Moramo pronaći novu vrstu nogometa iako bi svi bili sretni kad bi mogli igrati kao i prije. Napoli je bio vrlo dobar, ali mi smo im olakšali da dođu do pobjede. Dugo nismo bili manje kompaktni negoli večeras. Za tri dana igramo protiv Wolverhamptona i vjerojatno oni misle da je ovo savršen trenutak da igraju protiv Liverpoola, a i ja bih se složio s time", kazao je Klopp.

 Liverpool, osim teškog poraza od Napolija u Ligi prvaka, loše stoji i u domaćem prvenstvu. Nakon šest kola nalazi se na sedmom mjestu sa devet bodova, šest manje od vodećeg Arsenala, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close