Liga prvaka

Bayern nadigrao Inter, potop Liverpoola

Nogometaši Bayerna u prvoj su utakmici grupne faze Lige prvaka s 2:0 svladali Inter na San Siru. Gosti su bili daleko bolja momčad svih 90 minuta i zasluženo odlaze kući s tri boda.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2022. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern je do vodstva došao u 25. minuti, savršenu dugu loptu je poslao Kimmich, a odlično ju je primio Sane. Njemački napadač zaobilazi Onanu i mirno posprema loptu za vodstvo Bavaraca.

U drugom poluvremenu nastavak dominacije Bayerna, gosti su bez problema kontrolirali susret, a do 2:0 su došli kada je D’Ambrosio ubacio loptu u vlastiti gol.

Autogolu je prethodila savršena suradnja Comana i Sanea, dvojac je odigrao dvostruki dupli pas nakon kojeg Sane puca, a Talijan nespretno reagira.

U drugoj utakmici ove skupine Barcelona je nadigrala češku Viktoriju Plzen s visokih 5:1.

Na startu nove Lige prvaka impresionirali su nogometaši Napolija koji su na domaćem terenu, u skupini A, s 4:1 pobijedili aktualnog doprvaka Liverpool.

Niz golova talijanskog predstavnika počeo je i završio s Poljakom Piotrom Zielinskim koji je u petoj minuti realizirao jedanaesterac za 1:0 dok je u 47. pogodio za 4:0. Između toga do očaja su Liverpool dovodili Zambo Anguissa i Simeone golovima u 31. i 44. minuti.

U 49. minuti je Luis Diaz lijepo naciljao s 20 metara za smanjenje na 1-4, a unatoč tome što su gosti dominirali i pritiskali sve do kraja utakmice, na kraju su upisali neočekivani i visoki poraz. GOLOVI

U toj je skupini Ajax ranije na domaćem terenu svladao Rangers 4:0. 

Kopirati
Drag cursor here to close