Strijelci raspoloženi

Bayer Leverkusen ne posustaje

Nakon sjajne prošle sezone, Union Berlin ove upada u sve veću krizu. Porazi se nižu jedan za drugim, danas je upisan 12. zaredom.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2023. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strijelci su raspoloženi danas bili na terenima Bundeslige barem kada su u pitanju susreti igrani u terminu od 15 sati i 30 minuta. Na pet stadiona postignuto je 18 golova.

Sjajna serija Bayera iz Leverkusena i dalje. Ekipa trenera Xabija Alonsa je danas ostvarila desetu pobjedu zaredom, dok je niz neporaženosti stigao do rekordnih 15 utakmica. Hoffenheim je nakon prvog poluvremena bio u velikom problemu, jer su gosti imali dva razlike.

Prvo je došao rani gol Wirtza a onda i kasni Grimalda. Domaćini su puno bolje ušli u drugom poluvrijeme i to su uspjeli naplatiti vrativši se u utakmicu za samo dvije minute. Prvo je pogodio Stach, dvije minute kasnije Weghorst za 2:2.

Međutim, Bayer Leverkusen je još jednom uspio doći do prednosti. Grimaldo je strijelac dvadeset minuta prije kraja, što je i bio konačan rezultat ove utakmice. Kod domaćih je Kramarić ušao u 78. minuti, kod gostiju Stanišić na početku drugog dijela.

Borussia Mönchengladbach je također nakon prvog poluvremena vodila dva razlike, protiv Freiburga, ali je za razliku od Bayera dohvatila samo bod. Točnije ostala bez preostala dva jer je Grifo iskoristio jedanaesterac u 96. minuti utakmice.

Nakon sjajne prošle sezone, Union Berlin ove upada u sve veću krizu. Porazi se nižu jedan za drugim, danas je upisan 12. zaredom. Eintracht je uzeo tri boda, Marmoush je bio dvostruki strijelac, Ferri Julia je dodao jedan za 0:3.

Mainz je iznenadio favorizirani RB Leipzig. Domaćini su vrebali svoju priliku iz neke kontre i dočekali su je u 76. minuti, Koreanac Lee je pogodio. Na krilima prvog došao je i drugi gol Mainza, nakon kornera je sudbinu gostiju zapečatio Barreiro.

Drugi remi u ovom kolu je bio onaj Kölna i Augsburga. Maina je osigurao prednost domaćinima, anulirao ju je Tietz. Reprezentativac BiH, Demirović je odigrao cijelu susret.

Kopirati
Drag cursor here to close