Sporna gestikulacija

Barci odbijena žalba, Lewandowski pauzira tri utakmice

Barcelona se žalila na ovu kaznu, koja i dalje ostaje aktivna, pa će u nastavku sezone biti oslabljena naredne tri utakmice. Lewandowski će tako morati propustiti prvenstvene dvoboje protiv Espanyola, Atletico Madrida i Getafea.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2022. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žuti kartoni i provokacije nakon njih, skupo su koštale Poljaka Roberta Lewandowskog. U posljednjem kolu prije početka Svjetskog prvenstva, na utakmici između Osasune i Barcelone, napadač Katalonaca je zaradio dva žuta kartona u razmaku od 20-ak minuta.

Sudac Jesus Gil Manzano je isključio Poljaka, ovaj je nesportski reagirao, pa će u nastavku sezone umjesto jednu, pauzirati tri utakmice. Problem leži u činjenici da je Robert je gestikulirao prema službenicima pokretom koji je protumačen kao sugestija da je glavni sudac Manzano pod utjecajem narkotika.

Barcelona se žalila na ovu kaznu, koja i dalje ostaje aktivna, pa će u nastavku sezone biti oslabljena naredne tri utakmice. Lewandowski će tako morati propustiti prvenstvene dvoboje protiv Espanyola, Atletico Madrida i Getafea, ali će moći igrati u španjolskom Kupu kralja i Superkupu. Lewandowskom je ovo bilo prvo isključenje od veljače 2013., kad je zaradio crveni karton igrajući za Borussiju Dortmund.

Kopirati
Drag cursor here to close