Uporno traže pojačanja

Barcelona želi Andreya Santosa

Riječ je o 18-godišnjem Andreyu Santosu, igraču brazilske Vasco da Game. Iako mladi veznjak prema Transfermarktu vrijedi tek pet milijuna eura, Brazilci ga smatraju jednim od svojih najvećih talenata.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2022. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona ne odustaje od dovođenja novih igrača. Bez obzira na financijsku situaciju u klubu, Joan Laporta je sve nervozniji, jer po svemu sudeći za Barcelonu će Liga prvaka vrlo brzo završiti, drugu godinu zaredom. S rosterom koji imaju u ovom trenutku čini se ne mogu parirati Real Madridu.

Zato Jordi Cruyff i Mateu Alemany imaju pune ruke posla. Traže nove igrače koji bi promijenili trenutačnu sliku momčadi. Navodno su sada krenuli u pronalazak zamjene za Sergia Busquetsa koji s 34 godine polako gubi korak. Vidjelo se to najbolje u duelu protiv Reala, ali i u Ligi prvaka. Mundo Deportivo piše kako bi Barça nasljednika za svog defenzivnog veznjaka mogla pronaći u Brazilu.

Riječ je o 18-godišnjem Andreyu Santosu, igraču brazilske Vasco da Game. Iako mladi veznjak prema Transfermarktu vrijedi tek pet milijuna eura, Brazilci ga smatraju jednim od svojih najvećih talenata. U utrku za potpis Santosa umiješao se i Newcastle koji je prošlog ljeta razmišljao o ponudi vrijednoj 35 milijuna eura, međutim, Vasco da Gama poziva se na odštetnu klauzulu od 40 milijuna eura.

Kako Katalonci u ovom trenutku ne mogu pratiti Newcastle i njegove šeike, postoji mogućnost posudbe u matičnom klubu sve do lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close