Barcelona u problemima

Laporta poludio nakon utakmice protiv Intera

"Bio je potpuno izvan kontrole, a Mateu Alemany i Jordi Cruyff su ga pokušali smiriti. On je bio jako uzbuđen zbog Lige prvaka, a sada je želio sve uništiti jer vidi da je projekt ugrožen", rekao je Alvarez.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2022. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako u prvenstvu, barem na tabeli ne izgledaju loše, stanje u Barceloni daleko je od idealnog. Vremena kada je katalonski
gigant bez problema prolazio skupine Lige prvaka su iza nas, kako stvari stoje i ove godine će Lige Europe biti alternativa na proljeće. Ako se recimo ne dogodi neki Eintracht kao prošle sezone.
Čini se da je upravo zbog toga Joan Laporta "poludio".

Tako barem tvrdi španjolski novinar Jose Alvarez Haya koji je u emisiji El Chiringuito istaknuo kako su Laportu morali smirivati nakon utakmice protiv Intera.

"Bio je potpuno izvan kontrole, a Mateu Alemany i Jordi Cruyff su ga pokušali smiriti. On je bio jako uzbuđen zbog Lige prvaka, a sada je želio sve uništiti jer vidi da je projekt ugrožen", rekao je Alvarez i dodao kako se od Laporte mogu očekivati određene promjene:

"On će već u siječnju napraviti neke promjene. Umoran je od nekih igrača, ali sportski direktor Alemany nije ugrožen. Pokušat će vratiti Nica s posudbe iz Valencije, ali i protresti još jednom cijelo tržište".

Ovog ljeta Barcelona je dovela sedam novih igrača i potrošila samo na odštete najmanje 143 milijuna eura, s bonusima to može otići i do 170 milijuna. U isto vrijeme Barca je u golemom dugu, debelo prelazi milijardu eura, dok proračun za ovu sezonu iznosi rekordnih 1,2 milijardi eura.

Mnogi su smatrali kako Laporta ulazi u opasnu avanturu jer ako rezultati ne budu pratili ulaganja, tko zna kako će sve završiti. Neki čak predviđaju stečaj.

Koliko je situacija teška najbolje govori podatak da se Barcelonini igrači nisu pojavili u miks zoni nakon utakmice. Niti jedan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close