Nervoza u obitelji Laporta

Tata Laporta ganjao suce nakon derbija, sin uhapšen prijetio partnerici

25-godišnji Guillem Laporta uhapšen je nakon što je restoranu u neposrednoj blizini stadiona Santiago Bernabéu prijetio svojoj partnerici.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2022. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je u četiri dana imala dvije teške utakmice. Protiv Intera je izvukla nekako bod u Ligi prvaka koji joj po svemu sudeći neće previše pomoći, nakon čega je poražena od Real Madrida. Joan Laporta je nakon utakmice u Ligi prvaka imao ispad a čini se sve je to ponovio u nedjelju u Madridu.

Pojavila se tako informacija u Španjolskoj da je predsjednik katalonskog diva Joan Laporta odlučio potražiti pravdu nakon dvoboja, i to u svlačionici sudaca.

Spustio se s tribine i tražio objašnjenje za suđenje, ali ubrzo je zamoljen da napusti prostoriju.Žustro su prosvjedovali Katalonci nakon jednog duela Danija Carvajala i Roberta Lewandowskog u kaznenom prostoru madridske momčadi, ali sudac je pokazao da se igra nastavi.

Nije pregledao ni VAR snimku, što je pokrenulo salvu nezadovoljstva na klupi Barcelone. Morao je sudac upozoriti Xavija, koji je potpuno izgubio živce, ali čini se da nije bio jedini.

"Po završetku utakmice kada su suci ušli u svlačionicu tamo je stigao predsjednik Barcelone Joan Laporta ponavljajući kako traži pojašnjenja za neke odluke. Zamoljen je da napusti svlačionicu, bez daljnih incidenata", piše The Athletic.

Međutim, nije samo tata Laporta pravio njegove probleme. Neposredno uoči početka. 25-godišnji Guillem Laporta uhapšen je nakon što je restoranu u neposrednoj blizini stadiona Santiago Bernabéu prijetio svojoj partnerici.

Izvori iz policije ispričali su da je Laporta mlađi pred desetak drugih gostiju počeo tresti partnericu i prijetiti joj. Za obližnjim stolom sjedili su pratitelji neimenovanog ministra u Vladi koji su odmah pozvali policiju.

Nakon dolaska agenata jedinice Građanske sigurnosti (Seguridad Ciudadana), Laporta je prema riječima očevidaca bio vrlo agresivan i opirao se uhićenju, zbog čega su agenti zatražili od djelatnika hitne pomoći da mu daju sedativ.

As je kasnije objavio da se Guillem Laporta, inače propali nogometaš (zadnje je igrao u andorskoj Sant Juliji, koja ga je otpustila) nalazi u odjelu Jedinice za skrb o obitelji i ženama, gdje je kasnije stigao i njegov otac. Optužen je za kazneno djelo zlostavljanja i danas bi se trebao pojaviti pred istražnim sucem.

Kopirati
Drag cursor here to close