La Liga

Barca 'patentirala' 1:0 pobjedu i otišla na +11

Barcelona je na gostovanju kod Villarreala pobjedom s 1:0 produžila svoj pobjednički niz u domaćem prvenstvu na 11 utakmica zaredom! Pedri je pogodio za slavlje Katalonaca.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2023. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji puta kada su igrači katalonskog sastava položili oružje bilo je u El Clasicu sredinom listopada prošle godine kada su Madriđani slavili s 3:1.

A pobjedu je protiv Villarreala donio sjajni veznjak Pedri i to nakon briljantne akcije u 18. minuti. De Jong je odigrao za Raphinhu, a onda je uslijedilo dvostruko dodavanje iz prve Pedrija i Lewandowskog nakon kojeg su Katalonci stigli u vodstvo.

Unatoč još nekim izglednim prigodama na obje strane, do kraja se rezultat više nije mijenjao, a ovom pobjedom je Barca odmkla na velikih 11 bodova viška (uz utakmicu više) ispred madridskog Reala. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su u nedjelju u Vigu domaću Celtu sa 1-0 te ostali na četvrtoj poziciji.

Jedini pogodak postigao je Memphis Depay u 89. minuti., a taj gol je tim vrijedniji jer je Atlético od 70. minute igrao s desetoricom, nakon što je crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobio crveni karton. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Nogometaši Getafea i Rayo Vallecana odigrali su bez pobjednika 1-1.

Vallecano je poveo autogolom Maura Arambarija u 38. minuti, a izjednačenje i bod donio je Getafeu Enes Unal u 77. minuti.

Prethodno u 51. minuti Borja Majoraj nije iskoristio jedanaesterac za Getafe, a potom u 87. minuti Raul de Tomas iz Raya također nije bio precizan s bijele točke.

Getafe je od 54. minute igrao s igračem manje jer je Carlos Alena dobio drugi žuti karton. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Na utakmici Valladolid - Osasuna nije bilo pogodaka.

       
Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close