Barcelona ima veliku prednost

Xavi: Euforija je normalna u ovakvoj situaciji

"Stvari se razvijaju na dobar način, a sve to je zbog nevjerojatnog rada igrača na treninzima. Uvijek razmišljamo o onome što dolazi, a sada smo u privilegiranoj situaciji", poručuje Xavi
Sport / Nogomet | 06. 02. 2023. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona se nije proslavila u Europi, ali je zato u domaćem prvenstvu bez poraza od sredine listopada. Nakon poraza u velikom derbju od Real Madrida, Katalonci su nanizali 15 utakmica bez poraza i krupnim koracima grabe prema naslovu prvaka. U ovom trenutku Barcelona ima osam bodova više od Real Madrida.

"Sada već imamo veliki niz utakmica u kojima nismo izgubili i bilo nam je bitno da protiv Seville upišemo komotnu pobjedu. U zadnjih nekoliko utakmica su protiv nas igrali u niskom boku i to nam je znalo predstavljati veliki problem. Ovog puta smo stvarali prilike. Stvari se razvijaju na dobar način, a sve to je zbog nevjerojatnog rada igrača na treninzima. Uvijek razmišljamo o onome što dolazi, a sada smo u privilegiranoj situaciji. Želimo biti lideri, iskoristiti ovu prednost i imati pozitivnu atmosferu", kaže trener Xavi pa dodaje.

"Real Madrid je i dalje prvi favorit. Madriđani su aktualni prvaci La Lige i Lige prvaka. No isto tako mislim kako mi možemo osvojiti sve što je još pred nama. Euforija? To je sasvim normalno u ovakvoj situaciji".

Kopirati
Drag cursor here to close