Gužva u skupini E

Atletico slavio, Lazio opet u posljednjim trenucima

Gosti iz Rima su opet u završnici došli do bodova. U prvom kolu jednog, u drugom do sva tri.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2023. u 01:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva sjajna susreta odigrana su u skupini E, gdje će se po svemu sudeći voditi velika borba kako za dva mjesta koja vode dalje u nokaut fazu, tako i za jedno koje ostavlja u Europi. Atletico Madrid i Feyenoord su odigrali sjajnu utakmicu. I ovdje su gosti vodili u dva navrata ali su na kraju ostali bez bodova.

Počelo je sjajno za nizozemskog prvaka. Već u sedmoj minuti gosti su stigli do vodstva nakon autogola Mari Hermosa. No, samo pet minuta kasnije izjednačio je Alvaro Morata. Feyenoord je do nove prednosti stigao u 34. minuti preko Davida Hancka, no domaćin se još jednom vratio.

U posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Antoine Griezmann. Španjolski sastav je u 47. minuti okrenuo rezultat drugim Moratinim golom na utakmici. U nastavku susreta gosti iz Rotterdama su mogli do izjednačenja, no Jan Oblak se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana.

Video: Atletico - Feyenoord 

Celtic je protiv Lazija krenuo silovito ali na kraju nije izdržao. Gosti iz Rima su opet u završnici došli do bodova. U prvom kolu jednog, u drugom do sva tri. U 12. minuti domaćina je u vodstvo doveo Kyogo Furuhashi, da bi u 29. utakmicu na početak vratio Matias Vecino. Na devet minuta prije kraja Celticu je VAR poništio gol, a onda je u petoj minuti sudačke nadoknade Guendouzi centrirao, a Pedri pogodio za konačan preokret i trijumf Lazija 1:2.

Video: Celtic - Lazio 
Kopirati
Drag cursor here to close