Liga prvaka

VIDEO | Atletico Madrid s golom prednosti putuje na uzvrat u Dortmund

Nogometaši madridskog Atletica stekli su minimalnu prednost u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, na domaćem terenu svladali su dortmundsku Borussiju 2-1 (2-0).
Sport / Nogomet | 10. 04. 2024. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madriđani su oba pogotka postigli u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Rodrigo De Paul u četvrtoj te Samuel Lino u 32. minuti. Gol nade Borussia je postigla u 81. minuti, a strijelac je bio Sebastien Haller.

Atletico je poveo u četvrtoj minuti. Petljali su vratar Kobel i Maatsen, a lopta je došla do Rodrigo De Paula te je Argentinac vrlo jednostavno zabio za 1-0 domaćina.

U 32. minuti bilo je 2-0. Opet su obrambeni gostujući igrači petljali, a domaćin je takvo što opet kaznio. Griezmann je lijepo asistirao Samuelu Linu koji lako pogađa za 2-0.

Nakon rezultatskog zaostatka Borussia se probudila, bilo je prilika s obje strane, a u 81. minuti jednu je grešku domaće obrane iskoristio Haller za pogodak, smanjenje na 1-2 i buđenje nade Borussije da može proći u polufinale. 

Video:  Atletico Madrid - Borussia Dortmund 2:1

Mogli su gosti i do izjednačenja, ali je udarac Bynoe-Gittensa u 87. minuti završio na gredi, kao i onaj Brandta glavom u 96. minuti.

Borussia Dortmund će biti domaćin uzvratnog dvoboja 16. travnja.

u drugom večerašnjem susretu Barcelona je u gostima kod PSG-a slavila 3:2

Kopirati
Drag cursor here to close