Englezima treba bod za prolaz dalje

Aston Villa nakon preokreta savladala AZ

Korner Baileya u gol je glavom pretvorio Diego Carlos. Na kraju je u 82. minuti Douglas Luiz ubacio, Watkins je kompletirao preokret.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2023. u 00:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija u skupini E je takva da nakon utakmica četvrtog kola, Aston Villa i Legia imaju po devet bodova, jedan je dovoljan jednima i drugima za prolaz dalje. Villa se opet mučila, međutim na kraju je uspjela savladati AZ Alkmaar 2:1, nakon preokreta.

Uspjeli su domaći rano doći do gola ali je on poništen nakon reakcije WAR-a. AZ je poveo u 52. minuti nakon jedne duge lopte Bazoera, Vangelis Pavlidis je izbjegao offside pa je Martinez bio nemoćan. Osam minuta kasnije Villa je uzvratila. Korner Baileya u gol je glavom pretvorio Diego Carlos. Na kraju je u 82. minuti Douglas Luiz ubacio, Watkins je kompletirao preokret.

Video: Aston Villa - AZ Alkmaar

"Reakcija nakon što smo primili gol bila je fantastična. Pokazali smo kako možemo reagirati i moramo uzeti kao jedno dobro iskustvo kako igramo protiv jakih europskih ekipa. Mislim da nekako postajemo sve bolji", rekao je nakon utakmice trener Aston Ville Unai Emery.

Kopirati
Drag cursor here to close