Dramatična pobjeda

Emery: Fantastično je pobijediti na ovakav način

Sport / Nogomet | 05. 10. 2023. u 23:45 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Unai Emery morao je u drugom dijelu utakmice protiv Zrinjskog ubaciti u igru i svoje najbolje igrače, što mu se na koncu isplatilo i Aston Villa je došla do prve europske pobjede (1:0) u skupinama još od 2008. godine.

"Odlučio sam na poluvremenu da napravimo izmjene, da uvedemo iskusnije igrače i dignemo tempo. Morali smo više povući. Stvarali smo puno prilika, nismo bili efikasni, ali na kraju smo zabili gol", rekao je Emery te dodao:

"Pobijediti na ovakav način je fantastično. Emocije eksplodiraju kod svakog igrača, kod svakog navijača, a ni treneri nisu izuzetak. Nogomet treba tu emociju", dodao je Španjolac.

FOTO: Bljesak.info / Navijači Aston Ville na kraju došli na svoje

Iako je John McGinn bio junak utakmice, prevaga je bio Olie Watkins koji je svojim ulaskom stvarao Zrinjskom puno problema. 

"Nisam zabio, ali sam nakon McGinnovog gola gorio od sreće. Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali teško je igrati kada ti protivnik dođe i povuče se iza lopte. Jako je teško i treba biti strpljiv. Navijači sigurno nisu uživali, ali na kraju su bili nagrađeni", rekao je Watkins.

FOTO: Bljesak.info / Navijači Aston Ville na kraju došli na svoje
Kopirati
Drag cursor here to close