Nakon tri vezana poraza

Arsenal se peticom vratio u normalni ritam

Sama završnica utakmice je pripala Brazilcu Martinelliju. U razmaku od minute i pol, on na sličan način postiže dva gola. Kod prvog je asistent Nketiah, kod drugog Jorginho.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2024. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlazak u Dubai nakon eliminacije u FA Cupu čini se da je itekako dobro došao ekipi Arsenala koja je nakon tri vezana poraza
ostvarila uvjerljivu pobjedu na domaćem terenu protiv Crystal Palaca.

Londonski okršaj je u potpunosti pripao Arsenalu, čiji su igrači danas nadoknadili sve propušteno u prethodnim utakmicama. Poređenja radi, u prethodnih pet utakmica u svim takmičenjima, igrači Arsenala su postigli četiri gola. Danas u jednoj pet. 

Također, prva dva su došla na prekida koji su poprilično mučili Artetinu ekipu u posljednje vrijeme. U prvom poluvremenu, stoper Gabrijel je bio junak. Prvi gol je zabio u 11. minuti glavom nakon kornera, kod drugog gola je imao i malo sreće. Lopta je pogodila golmana Henderson u glavu.

U 59. minuti smo vidjeli kako izgleda jednostavna i brza kontra. David Raya je bacio loptu za Jesusa, koji u kontri daje loptu za Trossarda, ovaj se lijepo oslobodio jednog igrača Palaca i pogodio za 3:0. Sama završnica utakmice je pripala Brazilcu Martinelliju. U razmaku od minute i pol, on na sličan način postiže dva gola. Kod prvog je asistent Nketiah, kod drugog Jorginho.

Kopirati
Drag cursor here to close