Pao Nottingham Forrest

Arsenal očekivano osvojio tri boda

Utakmica između Arsenala i Nottingham Forrest je kasnila pola sata jer je Arsenalov novi sistem ulaska na stadion negdje je "zapeo", a s njim i 35.000 okupljenih navijača.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2023. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Manchester Cityja, startnu pobjedu u ovoj sezoni ostvarila je i ekipa Arsenala. Na svom terenu Arsenal je očekivao savladao Nottingham Forrest. Očekivano, iako baš sve nije izgledalo idealno po Arsenal, prije svega u završnici utakmice. Većim dijelom jeste Arsenal kontrolirao utakmicu, ali su se gosti znalački branili. Onda je došlo šest minuta u kojima Topnici stižu do velike prednosti.

Prvo je Eddie Nketiah u 26. zatresao mrežu nakon prekrasne asistencije Gabriela Martinellija. Šest minuta poslije već je bilo 2:0, Morgan Gibbs - White naivno je "prodao" loptu Williamu Salibi, lopta dolazi do Sake koji efektno pogađa u svom stilu za velikih 2:0. Mogao je Arsenal riješiti sva pitanja u 76. minuti, no silovit udarac Declana Ricea odsjeo je na stativi.

Gosti koji su se branili nekih osamdesetak minuta, bude se u posljednjih 15-tak računajući i sudačku nadoknadu. U 82. minuti kontru gostiju je završio Awoniyi na dodavanje Elange. Zaprijetili su gosti još jednom preko Elange, ali je na kraju ostalo 2:1. Ono što svakako može brinuti Artetu jeste ozljeda Timbera koji je teren morao napustiti u finišu prvog dijela. Utakmica između Arsenala i Nottingham Forrest je kasnila pola sata jer je Arsenalov novi sistem ulaska na stadion negdje je "zapeo", a s njim i 35.000 okupljenih navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close