Do kada će igrati za reprezentaciju?

Argentina slavila, Messi brine navijače

"Razmišljam o tome tko nam je prvi idući suparnik. Dakle, prvo razmišljam o Ekvadoru. Potom o pripremnim utakmicama u rujnu i listopadu, a nakon toga ću o Svjetskom prvenstvu. Nakon toga? Ponavljam, ne znam", rekao je nakon utakmice Messi.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za SP, Argentina je očekivano savladala Venezuelu 3:0. Utakmica nije imala nikakvu posebnu rezultatsku težinu jer je Argentina već ranije osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo, dok je Venezuela čvrsto na posljednjem mjestu.

Međutim, kada se igra na Bomboneri onda je to ipak nešto posebno. Golove za Argentinu su postigli Gonzalez (34), Di Maria (79) i Messi (82), dok je sjajnu utakmicu odigrao Rodrigo De Paul. Tijekom cijelog susreta Messi je nekako bio u centru pažnje, suigrači su nastojali da se upiše u strijelce i na kraju je uspio osam minuta prije kraja.

Messiju je ovo bio 81. gol u dresu Argentine u 158 nastupa. U 14 nastupa u kvalifikacijama za Katar Messi je zabio sedam golova. Mnogi su se za vrijeme utakmice pitali je li možda ovo posljednja utakmica ovog nogometnog čarobnjaka u dresu reprezentacije.

"Ne znam. Razmišljam o tome tko nam je prvi idući suparnik. Dakle, prvo razmišljam o Ekvadoru. Potom o pripremnim utakmicama u rujnu i listopadu, a nakon toga ću o Svjetskom prvenstvu. Nakon toga? Ponavljam, ne znam. Očekivao sam ovo jedinstvo igrača i navijača. Dugo sam bio zadovoljan reprezentacijom, čak i prije nego što smo osvojili America's Cup. Ljudi mi pokazuju da me vole i ja sam im zahvalan. Nakon Svjetskog prvenstva morat ću dobro razmisliti što ću dalje s reprezentacijom" pojasnio je Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close