Bizarna inicijativa

Argentina: "Želimo da reprezentacija ponese Maradonino srce u Katar"

"Želimo ispuniti ono što smatramo da bi mogla biti njihova želja, želimo da Maradonino srce otputuje s reprezentatcijom u Katar"
Sport / Nogomet | 25. 03. 2022. u 23:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinska nogometna reprezentacija osigurala je plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Svjetsko prvenstvo u Kataru mogla bi biti posljednja šansa za Lionela Messija da Argentinu odvede na svjetski tron, a dvije tvrtke imaju poprilično suludu ideju kako motivirati argentinske reprezentativce.

Oni žele da argentinska nogometna reprezentacija ponese srce Diega Armanda Maradone, nogometne legende koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 1986. godine, a umro je u studenom 2020. u 60. godini života od srčanog udara.

Iza ove bizarne inicijative stoje agencija za oglašavanje u Argentini, Meksiku i SAD-u te tvrtka za odnose s javnošću sa sjedištem u Buenos Airesu, piše američki ESPN.

"Želimo ispuniti ono što smatramo da bi mogla biti njihova želja, želimo da Maradonino srce otputuje s reprezentatcijom u Katar", stoji u zajedničkom priopćenju ove dvije tvrtke, prenosi Gol.hr.

"Želimo da putuje s njima, da bude u trening kampu s njima, u sobi, autobusu, svlačionici, na terenu, a sedam utakmica kasnije i u finalu Svjetskog prvenstva. To je naš san", poručili su.

Inače, Maradonino srce čuva se u Odjelu za patologiju policije Buenos Airesa pod strogim sigurnosnim mjerama kako ga navijači ne bi ukrali. Srce se ondje nalazi zbog obduckije.

Kopirati
Drag cursor here to close