Loša sezona

Messi želi nazad u Barcelonu, već započeli pregovore?

Messi je ove sezone odigrao 26 utakmica i postigao svega sedam golova, uz ovako lošu statistiku, navijači su šokirani i lošim rezultatima, ponovo su ispali iz Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2022. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Messi nakon samo jedne sezone provedene u PSG-u vraća se u svoj bivši klub, prenose španjolski mediji.

Novinar Gerard Romero prenosi kako je Messi izrazito nezadovoljan načinom na koji je primljen u Parizu. Argentinac ove sezone ne briljira, a navijači Pariza koji su od njega očekivali predstave identične onima u dresu Barcelone potpuno su razočarani.

Messi je ove sezone odigrao 26 utakmica i postigao svega sedam golova, uz ovako lošu statistiku, navijači su šokirani i lošim rezultatima, ponovo su ispali iz Lige prvaka, javlja HRT.

PSG u prvenstvu ima 15 bodova prednosti, ali navijači žele jednostavno više od toga. Na posljednjoj ligaškoj utakmici izviždali su Messija i Neymara, a to je samo još više potaknulo Argentinca na povratak u svoj bivši klub.

Španjolci prenose kako je Messi preko svog oca koji mu je ujedno i agent priprema teren za povratak u katalonsku prijestolnicu.

Podsjetimo kako Messi ima ugovor s Parižanima do ljeta iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close