Dvije minute potpunog ludila

Ancelotti o Modrićevom promašaju: Komplicirano je

U 45. minuti, Modrićev ne odviše dobar udarac s bijele točke, po sredini gola, obranio je vratar Ronnow.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2023. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivo je nakon teške pobjede Reala bilo na presici Carla Ancelottija.

Morao je slavni talijanski trener poslije rušenja Uniona u Berlina odgovarati na brojna pitanja, a jedno od njih bilo je i ono zašto je jedanaesterac pucao baš Luka Modrić i što misli o njegovom promašaju.

Naime, u 45. minuti, Modrićev ne odviše dobar udarac s bijele točke, po sredini gola, obranio je vratar Ronnow.

U tom su trenutku nastupile 'dvije minute potpunog ludila', kako ih je kasnije na presici nazvao Carlo Ancelotti. Odmah u akciji nakon neiskorištenog jedanaesterca, Bjeličin je Union poveo preko Vollanda i u tom je trenutku imao plasman u Europsku ligu.

Jedanaesterac pogledajte OVDJE

"Komplicirano je objasniti zašto je Luka promašio. Dvaput mu se to dogodilo. Prava istina je da smo pokušali i s Bellinghamom i sa Rodrygom, sa Viniciusom, sa Joseluom. Nadam se da će se to promijeniti", objasnio je Talijan pa otkrio što je svojim igračima rekao na poluvremenu, kad je Real gubio 1:0.

Stvar je za Real opet popravio sjajni Joselu i to sa dva gola u drugom dijelu (61‘, 72‘) za preokret, prenosi Sportske novosti

"Rekao sam im da smo 40 minuta igrali vrlo dobro, a onda je krenulo dvije minute potpunog ludila. To su previdi koje moramo popraviti, ali temeljito, ne stihijski. Morali smo ipak malo više preusmjeriti igru prema krilima, jer tu svoju prednost nismo koristili u prvom poluvremenu", zaključio je Ancelotti.

Luka Modrić odigrao je čitav susret te je pokrenuo akciju za drugi gol, dok je Josip Juranović igrao do 82. minute za Union.

Ovom pobjedom Real je završio natjecanje u skupini C s maksimalnih 18 bodova, dok je Union Berlin ostao na dnu s tri.

 

Kopirati
Drag cursor here to close