Liga prvaka

Bayern izbacio Manchester United, Real Madrid stopostotan

Real je u uzbudljivoj utakmici zadnjeg kola Lige prvaka, u kojoj je Luka Modrić propustio iskoristiti penal i postati najstariji strijelac u povijesti Madriđana u Ligi prvaka, pobijedio Union Berlin s 3:2.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2023. u 23:09 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je pobjedom u Berlinu došao i do šeste pobjede u isto toliko utakmica, a berlinska je momčad ostala bez trećeg mjesta i plasmana u Europsku ligu na proljeće.

Pred kraj poluvremena je prvo Ronnow obranio jedanaesterac Luki Modriću, a onda je Kevin Volland iz kontre bacio stadion u delirij.

Real je preokrenuo s dva pogotka Joselua, uzvratio je Kral, da bi konačnih 2-3 postavio Ceballos.

Sažetak utakmice OVDJE

Prolaz u osminu finala je pobjedom 2:0 nad Bragom osigurao Napoli.

Napoliju je za potvrdu drugog mjesta u skupini C iza madridskog Reala bio dovoljan i bod iz dvoboja protiv Brage, ali je već nakon malo više od pola sata imao prednost od 2-0 autogolom Saathija (9-ag) i pogotkom Osimhena (33) i na koncu slavio tim rezultatom.

Golovi OVDJE

     
       Standings provided by Sofascore     

Bayern je u Manchesteru svladao United 1:0 i izbacio ga iz druge faze natjecanja. Bavarci su na Old Traffordu slavili pogotkom Comana (70).

Najzanimljiviji trenuci OVDJE

Kopenhagen i Galatasaray u dvoboj su posljednjeg kola skupine A ušli sa po pet bodova i bilo je jasno kako će pobjednik zauzeti drugo mjesto iza Bayerna, dok bi remi otvorio priliku Manchester Unitedu koji bi u tom slučaju mogao pobjedom protiv Bayerna do drugog mjesta.

Gol za prolazak dalje postigao je Lerager (58.).

Sažetak utakmice OVDJE

     
       Standings provided by Sofascore     

 

Kopirati
Drag cursor here to close