Zamjena

Ancelotti nakon pobjede nahvalio novu Modrićevu zamjenu i objavio: "On je budućnost Real Madrida!"

U slučaju hrvatskog kapetana, magnetska rezonanca pokazala je na minimalno istegnuće u dijelu gdje se tetiva koljena veže na bedreni mišić. S obzirom na to da se to smatra vrlo rizičnim za možebitne rupture i duže pauze, Modrić neće ništa forsirati.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj situaciji našao se trener Reala Carlo Ancelotti ovog mjeseca. Na listi ozlijeđenih igrača našla su se velika imena poput Courtoisa, Tchouamenija, Viniciusa, Militaa, Camavinge, mladog Gülera, a njima su se zadnjih tjedana priključili i drugi vratar Kepa Arrizabalaga te Luka Modrić.

Kepa je ozlijedio mišić u utakmici protiv Brage ranije ovog mjeseca, a Luka Modrić (stražnja loža) u okršaju s Cadizom prošle nedjelje, prenose Sportske novosti.

Modrić neće biti spreman

Obojica su propustila jučerašnji veliki sraz u 5. kolu Lige prvaka i pobjedu protiv Napolija 4:2, a nakon sinoćnje utakmice Ancelotti je potvrdio kako ni Kepa ni Modrić neće biti spremni za okršaj s Granadom u subotu na Santiago Bernabeuu.

"Mislim da se za tu utakmicu nitko ne vraća. Ali isto tako mislim da bi se Modrić trebao vratiti u sljedećem kolu protiv Betisa. Morat ćemo utakmicu protiv Granade pripremati s ovim kadrom koji imamo na raspolaganju", rekao je Talijan i potvrdio ono što smo već najavili.

U slučaju hrvatskog kapetana, magnetska rezonanca pokazala je na minimalno istegnuće u dijelu gdje se tetiva koljena veže na bedreni mišić. S obzirom na to da se to smatra vrlo rizičnim za možebitne rupture i duže pauze, Modrić neće ništa forsirati.

Nico Paz zamjena

To znači da bi Modrića u subotu mogao zamijeniti Nico Paz, koji je ušao u 65. minuti umjesto ozlijeđenog Brahima Diaza i zaradio posebne pohvale nakon što je 20-ak minuta poslije zabio za 3:2 u velikom preokretu protiv Napolija.

"Ovo je za njega bila posebna večeri on je budućnost Real Madrida!. On ima sve kvalitete koje jedan igrač Reala mora imati. U trenutku kad je najviše trebao momčadi napravio je velike stvari", nahvalio je Ancelotti 19-godišnjeg argentinskog veznjaka koji je praktički dijete Reala.

Stigao je s Tenerifea kad je imao 12 godina, a prvoj momčadi je priključen ovoga ljeta. Dosad je bio sasvim u drugom planu, a prvu ozbiljniju minutažu dobio je igrom slučaja sinoć i za tih pola sata zaradio ocjenu 7.2 po Sofascoreu.

Procijenjena vrijednost na Transfermarktu mu je trenutno pet milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close