I trener Juventusa u problemima

Allegri se kladio na utakmice Serie B

Navodno se Allegri kladio na utakmice Serie B, i to preko prijatelja koji je uplaćivao listiće umjesto njega.
Sport / Nogomet | 20. 10. 2023. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fabrizio Corona nastavlja u "visokom ritmu". Nakon određenog broja igrača koje je "provalio" u aferi ilegalnog klađenja, sada je čini se "prešao" na trenere. Znamo da su za sada u kladioničarsku aferu upleteni Nicolo Fagioli, Sandro Tonali i Nicolo Zaniolo.

Spominju su još neka imena, međutim, posljednje koje se pojavilo definitivno je najveće. Radi se o treneru Juventusa Massimilianu Allegriju. Navodno se Allegri kladio na utakmice Serie B, i to preko prijatelja koji je uplaćivao listiće umjesto njega. Allegri je uhvaćen i u jednom casinu u Monte Carlu za vrijeme pandemije koronavirusa.

"Stalno je kockao. Jednom je osvojio 30 tisuća eura i dao tri tisuće eura osobi pored sebe govoreći da je to za račun, odnosno kladionički listić. Njegov prijatelj je uplatio listić za njega. Puno se kladio na utakmice Serie B iz casina", govori Coronin doušnik.

Kockanje u casinu nije sporno Talijanima, no klađenje na utakmice je problematično. Podsjetimo, Fagioli je nedavno priznao da se kladio na nogometne utakmice. Sportašima u Italiji zabranjeno je kladiti se na utakmice u organizaciji Talijanskog nogometnog saveza, UEFA-e i FIFA-e i zabranjeno im je izravno ili indirektno uplaćivati oklade. U središtu afere uz Fagiolija se nalaze Sandro Tonali (23) i Nicolo Zaniolo (24), članovi talijanske reprezentacije i igrači engleskih klubova Newcastlea i Aston Ville.

Kopirati
Drag cursor here to close