Rođeni ispali iz Europe već na startu sezone

Maltežani presudili mostarskom Veležu

Sport / Nogomet | 28. 07. 2022. u 22:05 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež se oprostio od Europe ove sezone, a mostarski klub je i u uzvratu poražen od Hamrun Spartansa s Malte s 1:0 i s ukupnih 2:0 prolaze u narednu fazu natjecanja , gdje ih čeka dvoboj s Levskim iz Sofije.

Velež agresivno ulazi u meč, ali Rođeni očigledno je imaju ogroman problem u napadu i teško kreiraju šanse usprkos dobroj izgradnji napada.

Domaći potom preuzimaju igru na svoju stranu. Napali su i u 15. minuti došli do prednosti. Meshike je izbacio Jonnyja koji pogađa za 1:0.

Rođeni četiri minute kasnije propuštaju veliku priliku da se vrate u meč. Pantelić je bio u prodoru, ali je s nekoliko metara zakucao loptu u prečku.

Zatim su udarce isprobali Radovac i Halilović, nisu bili precizni, a Hamrun je prijetio preko Bjeličića iz slobodnog udarca, no Bogdanović brani.

Domaći sastav u 34. minuti promašuje veliku šansu. Jonny je s dva-tri metra uspio promašiti kompletan gol i ostalo je 1:0.

Hamrun je odličnom šansom završio prvo poluvrijeme. U nadoknadi je stativa spasila Rođene.

Hamrun odličnom šansom Mashikea otvara i drugo poluvrijeme, ali srećom ne zabijaju. Potom Rođeni preuzimaju kontrolu nad utakmicom i krenuli su na sve ili ništa.

U 64. minuti Rođeni propuštaju novu veliku šansu. Haskić je usamljen na pet-šest metara, ali ne pogađa glavom.

Pokušao je Amar Osim napraviti nešto s izmjenama. Međutim, pravih rješenja nije bilo, Hamrun je završio posao u ovom meču i prošao je u narednu fazu natjecanja, dok se Velež oprašta od Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close