Emmanuel Petit

20 trenera ne bi mogli riješiti probleme u Chelsea

Petit ne smatra da je problem u aktualnom menadžeru Chelsea Franku Lampardu…
Sport / Nogomet | 03. 05. 2023. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji nogometaš Chelsea Emmanuel Petit izjavio je danas da ni 20 menadžera ne bi moglo riješiti probleme, koji vladaju u svlačionici londonskog kluba, prenose britanski mediji.

Čelnici Chelsea su u ljetnom i zimskom prijelaznom roku uložili više od 600 milijuna eura u nove igrače, ali se londonski klub nalazi na 12. mjestu na ljestvici Premijer lige.

Chelsea nije pobijedio na posljednjih devet utakmica, a poražen je na posljednjih šest mečeva.

Petit ne smatra da je problem u aktualnom menadžeru Chelsea Franku Lampardu, koji je londonski klub preuzeo prije mjesec dana.

"Bio sam prilično blizu svlačionice Chelsea i video sam kako se igrači prepiru. Posebno u drugom poluvremenu meča. Šokiralo me njihovo ponašanje u prvom poluvremenu, njihov govor tijela, nedostatak ponosa, zajedništva i prijateljstva. Pomislio sam da situaciju u tom trenutku ne bi riješilo ni 20 menadžera", rekao je Petit.

Video: Emmanuel Petit - Chelsea FC

Chelsea je sinoć u gostima poražen od Arsenala rezultatom 3:1 u meču 34. kola Premijer lige.

"Chelsea bi prvo trebao riješiti nešto u svlačionici, a tek onda da razmišlja o tome tko vodi igrače. Previše ih je. Ni najbolji trener na svijetu u ovom trenutku ne bi uspio riješiti. Bilo je ponižavajuće gledati Chelsea. Bilo mi je žao navijača", istaknuo je Petit.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close