Svježa krv

Real Madrid radi transfer godine: Novi Modrićev suigrač, nije još napunio ni 20 godina

Čelnici madridskog sastava su krenuli u završne pregovore s velikim pojačanjem.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2023. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid već radi na stvaranju veznog reda budućnosti. U klubu su već Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouameni, a kraljevski klub sada se okreće dovođenju 19-godišnjeg Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, prenosi Sportske.hr.

Engleski reprezentativac prema Transfermarktu vrijedi 120 milijuna eura, a čelnici Reala već su otputovali u Njemačku kako bi ga u idućih nekoliko dana nagovorili da dođe u Madrid, piše Marca. Isti list dodaje kako su u Realu uvjereni u uspješnost pregovora s Berllinghamom i vjeruju kako će iduće sezone nositi njihov dres.

Zainteresirani velikani

Za Bellinghama su zainteresirani i drugi velikani među kojima se nalazi i Liverpool, no izgleda da je Real za sada u prednosti nad ostalima. Ovo nije prvi kontakt madridskog velikana s Bellinghamom. Španjolci pišu kako je Real već neko vrijeme u komunikaciji s njegovim menadžerima i Borussijom Dortmund, a sada kreću u završne pregovore.

Očekuje se da će ih veznjak Dortmunda koštati oko 150 milijuna eura čime će nadmašiti i siječanjski transfer veznjaka Chelseaja Enza Fernandeza koji je Benfici plaćen 121 milijun eura. Bellignham je u Borussiju stigao na ljeto 2020. godine iz Birminghama za 25 milijuna eura, a u međuvremenu je postao i jedan od kapetana njemačkog velikana, te jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close