Beograd

170. "večiti derbi" tek drugi put bez publike

Nogometaši Partizana se nalaze u krizi igre i rezultata, a "crno-beli" se trenutno nalaze na četvrtom mjestu sa 57 bodova.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2023. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Partizana i Crvene zvezde odigrat će u srijedu navečer od 18.30 sati na stadionu u Humskoj derbi meč 32. kola Superlige Srbije.

Ovo će biti 170. "večiti derbi". Zbog kazne koju je dobio Partizan tek drugi put u povijesti derbi će se igrati bez publike.

Crvena zvezda je, piše Tanjug, uvjerljivo prva na ljestvici sa 85 bodova, a "crveno-beli" su u prošlom kolu osigurali novu titulu i izravan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Nogometaši Partizana se nalaze u krizi igre i rezultata, a "crno-beli" se trenutno nalaze na četvrtom mjestu sa 57 bodova.

"Neće biti publike, što nema nikakvog smisla, jer se nogomet igra zbog navijača. Bio bih najsretniji da sam u situaciji da vidim krcate tribine, bez obzira na skandiranja. Ovako, bit će mrtva atmosfera. Koga će igrači da čuju? Trenere i suigrače sa klupe. U odnosu na moj prvi 'večiti derbi' ove sezone dosta toga se promijenilo. Na nama je da pokažemo da možemo bolje i pored toga što imamo probleme", rekao je trener Partizana Igor Duljaj na konferenciji za medije uoči duela sa Crvenom zvezdom.

"Ranjeni lav je najopasniji, ali naš stav se zna, imamo kvalitetu i samopouzdanje da pobijedimo. Derbi bez publike nije derbi. Nogomet se igra zbog navijača. Šta je tu je, nisam netko tko se miješa, ali ja to ne volim i to je moj stav. Volio bih da bude 20.000 naših i 20.000 njihovih, vjerujem da bi naši navijači bili glasniji. Mislim da više ovo šteti nama", rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

Kopirati
Drag cursor here to close