Bio je i Nikola....

VIDEO: Luda proslava na ulicama Denvera, stradao policajac

Slavlje nije pokvario ni manji incident koji se dogodio u jednom trenutku kada je netko od navijača čini se ipak nenamjerno pogodio limenkom Nataliju Jokić suprugu Nikole koja je u tom trenutku u rukama držala kćerku Ognjenu.
Sport / Košarka | 16. 06. 2023. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Znate da sam rekao da ne želim da ostanem na paradi, ali je*eno želim da ostanem. Kada vas vidim da ste izašli na ulice... Volimo vas, Denvere", uzviknuo je između ostalog Nikola Jokić na velikoj proslavi osvojenog naslova na ulicama Denvera.

Do gradske vijećnice NBA prvaci došli su na krovu vatrogasnog vozila, tamo ih je dočekao Guverner Jared Polis koji je službeno 15. lipnja proglasio Danom NBA prvaka Denver Nuggetsa. Iako je pričalo o tome kako bi Nikola Jokić paradu mogao propustiti, to se naravno nije dogodilo.

Video: Slavlje na ulicama Denvera 

Jokić je sa suigračima slavio i nije skidao osmijeh s lica. Slavlje nije pokvario ni manji incident koji se dogodio u jednom trenutku kada je netko od navijača čini se ipak nenamjerno pogodio limenkom Nataliju Jokić suprugu Nikole koja je u tom trenutku u rukama držala kćerku Ognjenu.

Naravno da je pića, alkohola, bilo u velikim količinama. Christiana Brauna kameru su ulovile s bocom šampanjca u ruci i pojasom WWE prvaka preko ramena. Caldwell-Popea je u jednom trenutku otvorio dvije konzerve piva i istovremeno ih pokušao popiti. Jokić se vozio zajedno sa specijalcima u borbenom vozilu.

Video: Jokić i društvo u borbenom vozilu 

Trener Denvera Michael Malone uživao je u trenutku, skoro je i zaplakao prilikom govora.

"Tek sada postajem svjestan toga što smo napravili. Ovo je ljubav i podrška. Osjećaj je nevjerojatan i jako sam ponosan. Ovo se dugo spremalo. Hvala svima, navijačima, mojoj obitelji. Ne bismo uspjeli jedni bez drugih. Sanjao sam o ovome od kako sam došao prije osam godina. Volim vas. Nismo zadovoljni s ovim. Hajde da ovo ponovimo i naredne godine", rekao je trener Malone.

Na samom kraju parade je stradao jedan policajac. Policajac je prevezen u bolnicu u teškom stanju s ozljedom potkoljenice. Policajac je stradao pokušavajući zaštititi ljude koji su izašli na ulicu ispred vatrogasnog vozila.

Video: Trenutak kada je stradao policajac 
Kopirati
Drag cursor here to close