0.4 prije kraja utakmice

VIDEO I Punter tricom slomio Real Madrid

Gabriel Deck je igrao sjajnu utakmicu u dresu Reala, on je poentirao uz dodatno i vodstvo Reala 87:86, 21 sekundu prije kraja. Obradović je pozvao time out, lopta je završila u rukama Puntera.
Sport / Košarka | 25. 04. 2023. u 23:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Toliko puta je Obradovićeva momčad znala pronaći put do pobjede u posljednjim trenucima. Teško je i nabrojati. Od one prve titule u Istanbulu 1992. godine, preko Eurobasketa 1997, Svjetskog prvenstva godinu poslije, preko Partizana, Juventuda, Panathinaikosa, Fenerbahçea. Do povratka u Partizan. Koji je nakon večerašnjeg breaka u Madridu, pobjedu daleko od Final Foura.

Nevjerojatnu završnicu teško je opisati. Prvo je Punter pogodio za tri poena uz dodatno. Musa je promašio za tri, ali je da stvar bude gora napravio prekršaj u napadu, pa je Punter dodao dva slobodna. Gabriel Deck je igrao sjajnu utakmicu u dresu Reala, on je poentirao uz dodatno i vodstvo Reala 87:86, 21 sekundu prije kraja. Obradović je pozvao time out, lopta je završila u rukama Puntera.

On je pogodio četiri desetinke prije kraja za slavlje Partizana. Na isti dan, trinaest godina nakon legendarne trice Dušana Kecmana. U godini kada je Partizan posljednji put bio na Final Fouru Eurolige. Košarkaši Partizana su pogodili 13 trica, Punter je ubacio 26 poena, LeDay 13.

Video: Real Madrid - Partizan 

Trener Real Madrida nije mogao računati na Tavaresa u drugom poluvremenu, on je stao na 12 poena, ali ga je sjajno zamijenio Gabriel Deck s 24 poena. Francuz Yabusele je dodao 14. Džanan Musa je za 23 minute uspio postići deset poena uz šut iz igre 2/6 i tri izgubljene lopte.

Break je pored Partizana napravio Maccabi u Monacu. Nije bilo uzbudljivo kao u Madridu, Wade Baldwin je predvodio goste s 20 poena, Brown je postigao 15, dok su u domaćoj momčadi Mike James i Alpha Diallo stali na 15 poena.

Kopirati
Drag cursor here to close