Ubacio preko 500 poena u prvoj sezoni Eurolige

Musa među najvećima

Uključujući ligaški dio i doigravanje, samo 20 košarkaša je prije Muse u povijesti Eurolige prebacilo magičnu granicu od 500 poena. Nando De Colo je čak pet puta prebacio 500 poena...
Sport / Košarka | 07. 04. 2023. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Džanan Musa igra jednu od svojih najboljih sezona u karijeri. U pobjedi Real Madrida nad Bayernom 79:67, Musa je sudjelovao sa 11 poena uz pet skokova. Međutim ono što je puno važnije, sa ovih 11 poena Džanan je prebacio granicu od 500 poena u jednoj sezoni. Musa je jednu utakmicu prije kraja ligaškog dijela sezone na 506 poena, te se priključio najvećim zvijezdama Eurolige u povijesti.

Uključujući ligaški dio i doigravanje, samo 20 košarkaša je prije Muse u povijesti Eurolige prebacilo magičnu granicu od 500 poena.  Nando De Colo je čak pet puta prebacio 500 poena, Mike James je to uradio četiri, a Nikola Mirotić i Shane Larkin tri puta. Po dva puta 500 i više poena su ubacili Vasilije Micić, Saša Vezenkov, Kevin Punter, Cory Higgins i Aleksej Šved.

Musa je ušao u društvo igrača koji su jednom prebacili magičnu granicu, a u njemu su već Will Clyburn, Scottie Wilbekin, Wade Baldwin, Jalen Reynolds, Kevin Pangos, Jordan Loyd, Luka Dončić, Keith Langford, Brad Wanamaker, Sergio Llull i Malcolm Delaney.

Kopirati
Drag cursor here to close