Još uvijek nije osiguran play off

VIDEO I U pakletnoj atmosferi Partizan sredio i Real

Na ulasku u posljednju dionicu Partizan je vodio 79:72, važnu tricu pogađa Smailagić za 89:76. Upravo je Smajlagić u tim trenucima bio sjajan, a trica Puntera za 98:78 bacila je u trans navijače Partizana.
Sport / Košarka | 01. 04. 2023. u 01:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bez obzira na sve, slike i atmosfera iz Arene definitivno rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim. Pred zvanično 20.068 gledatelja Partizan je nadigrao Real Madrid 104:90 i trenutačno je sastav trenera Obradovića na omjeru 18-14, ali još uvijek nije osigurao plasman u play off, među osam najboljih. Jer je Baskonia savladala Fenerbahçe, Žalgiris Valenciju. Do kraja regularnog dijela, Partizan će igrati protiv Monaca u gostima dok će na svom parketu ugostiti Valenciju

Video: Partizan - Real Madrid Highlights

Sjajan posao su napravili košarkaši Partizana u drugoj četvrtini koju su dobili 13 razlike, 28:15. Na ulasku u posljednju dionicu Partizan je vodio 79:72, važnu tricu pogađa Smailagić za 89:76. Upravo je Smajlagić u tim trenucima bio sjajan, a trica Puntera za 98:78 bacila je u trans navijače Partizana.

Video: Partizan - Real Madrid navijači 

Utakmica je u tim trenucima četiri minute prije kraja bila odlučena. Pomalo je nevjerojatno kako su strijelci Partizana bili izjednačeni, Punter i Lessort su postigli po 16 poena, Exum je dodao 15, Nunnally 14. Sjajnu utakmicu u dresu Reala odigrao je Džanan Musa, za 29 minuta je postigao 22 poena, uz dva skoka i tri asista. Do Muse su bili Mario Hezonja i Gabriel Deck. Obojica su postigla po 17 poena.

Video: Press Obradović 

.

Kopirati
Drag cursor here to close