Polufinale Kupa Srbije

VIDEO I Očekivani kaos na košarci, utakmica trajala više od dva sata

"Pitanje koje se postavlja je – zašto je u Euroligi sve savršeno, a kada se igra u Srbiji ili ABA ligi nije. Zašto imamo probleme kad se igra kod nas? Međutim, to nije do mene", rekao je nakon utakmice Obradović.
Sport / Košarka | 18. 02. 2023. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih godina je to postalo tradicija. Utakmice košarkaških klubova Zvezde i Partizana su sve, samo ne normalne. Uglavnom su prekidane zbog nereda navijača, ubacivanja predmeta u teren, nesportskog navijanja. I obično su se završavale u praznim dvoranama.

Ni susret polufinala Kupa Srbije, nije bio iznimka. Suci su u nekoliko navrata više prekidali utakmicu i u dogovoru s delegatima iznijeli posljednje upozorenje pred prekid, pa su intervenirali i igrači. Utakmica je završena nakon dva i pol sata.

Video: Detalji sa utakmice 

"Ljudi, ako bilo što upadne na teren meč se prekida skroz" rekao je na mikrofon igrač Partizana Danilo Anđušić uz molbu navijačima da prestanu bacati razne predmete na teren, a onda im se obratila i 10-ka Crvene Zvezde Branko Lazić.

Partizan je u jednom trenutku imao 18 poena prednosti, ali je na kraju poražen 83:75. Meta navijača Partizana je bio Nebojša Čović visoko rangirani političar, predsjednik Crvene Zvezde, čiji sin je nekada igrao za FMP, kasnije za Zvezdu, a danas aktualni direktor upravo FMP-a.

"Apelirao sam na navijače Partizana da se ponašaju fer i sportski. To je jedino što mogu da uradim. Pitanje koje se postavlja je – zašto je u Euroligi sve savršeno, a kada se igra u Srbiji ili ABA ligi nije. Zašto imamo probleme kad se igra kod nas? Međutim, to nije do mene. To je na vama. Vi držite pero, vi treba da pišete o tome tko podgrijeva atmosferu, rekao je nakon utakmice trener Partizana Obradović

Video: Detalji sa utakmice 

Ni na parketu nije bilo baš mirno. Duško Ivanović trener Zvezde je zaradio isključenje, dok su se zakačili Mathias Lessort i Facundo Campazzo.

Video: Detalji sa utakmice 

.

Kopirati
Drag cursor here to close