Trener Partizana o navijačima

Obradović: Ovo nije moj Partizan

"Ako ćemo mi između nas da se prozivamo i jedni drugima budemo neprijatelji, to nije moj Partizan, ja nisam došao zbog toga, da navijači imaju problem s nekim ljudima, ovo je arena gdje treba da se bori tim", rekao je između ostalog Obradović.
Sport / Košarka | 31. 12. 2022. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Partizana su nakon duže vremena ponovo u Euroligi. Iako je roster više nego dobar, navijači barem jedan njihov dio je očekivao očito bolje rezultate od ovih trenutačnih sedam pobjeda i devet poraza. Rezultatski to izgleda i bolje kako je bilo na početku sezone. Sada je beogradski sastav nanizao trijumfe protiv
Anadolu Efesa, Fenerbahčea, Bayerna. Nakon posljednje utakmice, jedan od najvećih europskih trenera, Željko Obradović je prokomentirao nesportsko ponašanje upravo jednog dijela navijača Partizana.

"Mi smo uvjerljivo najgledaniji tim u Europi i to nam mnogo znači. Ako ćemo mi između nas da se prozivamo i jedni drugima budemo neprijatelji, to nije moj Partizan, ja nisam došao zbog toga, da navijači imaju problem s nekim ljudima, ovo je arena gdje treba da se bori tim.

Ništa se nije promijenilo od prvog dana, mnogo mi je žao. Većina navijača shvaća, ali svi moraju da shvate tko su naši protivnici, moramo da budemo jedinstveni. Ja sam neko tko ima mane, svjestan sam toga, kada se sve završi, možemo da sjednemo da razgovaramo što treba da promijenimo, ako sam ja taj, ja sam spreman to. Ovo nije moj Partizan, ovo me strašno pogađa.

Svi koji smo tu dajemo naš maksimum, da li on nije dovoljan, ne izlazimo iz sale, znam kako se neki ljudi trude da nam osiguraju uvjeti, ako možemo da budemo jedinstveni i shvatimo koga treba da pojedimo to je druga priča. Svi razumiju, niko nije glup, nema razloga da se gledamo i pričamo bajke, ovdje se radi o ozbiljnim stvarima" rekao je Obradović.

Kopirati
Drag cursor here to close