Presica nakon preokreta Partizana

VIDEO I Obradović: Da odem u kancelariju i da se isplačem koliko smo bili loši!

Posebno zanimljivo je bilo na press konferenciji nakon utakmice. Obradoviću je postavljeno pitanje je li zadovoljan kvalitetom igre svojih košarkaša.
Sport / Košarka | 13. 01. 2024. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dosadašnjem dijelu sezone smo vidjeli puno toga kada je u pitanju Euroliga. Preokreta, uzbuđenja, utakmicu s četiri produžetaka.
Jednu od tih "posebnih" odigrali su Partizan i Maccabi. Maccabi koji kao domaćin svoje utakmice igra u Beogradu, ovaj put je gostovao
u Stark Areni. Partizan je ušao u utakmicu s velikim zaostatkom, Maccabi je vodio 16:0, na poluvremenu 52:36. Na kraju je Partizan slavio 88:79.

Treću četvrtinu je Partizan dobio 16 razlike, četvrtu devet. U drugom poluvremenu je Maccabi zaustavljen na 27 poena. Maccabi je ostao u društvu šest najboljih s omjerom 12:9, Partizan ima 11:10 što je dovoljno za deveto mjesto. Posebno zanimljivo je bilo na press konferenciji nakon utakmice. Obradoviću je postavljeno pitanje je li zadovoljan kvalitetom igre svojih košarkaša protiv Maccabija, s tim da ne prihvata odgovor da pobjeda pokriva sve.

"Nakon utakmice ću da odem u kancelariju i da se isplačem koliko smo loše igrali? Je li to odgovor koji želite? Svašta… Poslije ovakve utakmice igračima sam rekao da su me učinili ponosnim. A vi me pitate zašto smo loše igrali? Odigrali smo prepametno u napadu, prepoznali sve što treba, bili smo izvanredni…”, razljutio se Željko Obradović.

Video: Obradović na presici 
Kopirati
Drag cursor here to close