Sunsi igraju sve bolje

VIDEO I Nurkić: Smiješno je da Durant nije MVP

Nurkić je spomenuo Kevina Duranta i Devina Bookera u kontekstu nagrade MVP i njihovih partija u posljednje vrijeme.
Sport / Košarka | 01. 02. 2024. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Phoenix Sunsi su uhvatili dobro formu. I igraju onako kako se to od njih očekivalo od početka sezone. Trenutačno su šesta ekipa
Zapada s omjerom 28-20. Novu pobjedu su ostvarili na gostovanju u Brooklynu 136:120. Gdje najveća faca Sunsa, Kevin Durant nije naišao baš na topao prijem.

Kada je potpisao za Brooklyn, nada navijača ovog kluba se probudila. Da bi Kevin i Kyrie Irving trebali biti kombinacija za velike stvari. Nisu bili ni blizu. Na kraju je Irving otišao u Dallasa, Durant u Phoenix. Na početku nije izgledalo loše, barem što se tiče prijema kod navijača Netsa. Njegov video je prikazan na semaforu, naravno iz perioda kada je igrao u Netsima, međutim, zvižduci su počeli onog trenutka kada je uzeo prvu loptu na utakmici.

Na kraju je Durant ubacio 33 poena, uz pet skokova i 8 asistencija. Prvi do Duranta je bio Jusuf Nurkić kojem je ovo bila najbolja partija od dolaska u Phoenix. Nurkić je utakmicu zaključio s double-double učinkom 28 poena i 11 skokova. Booker je dodao 22 poena, Gordon 17. Cam Thomas je bio prvi strijelac Netsa s 25 poena. Nakon utakmice je Nurkić imao svoj komentar:

"Trener je odlučio da se vrati u moje dane iz Portlanda i više da dobijem loptu. Sretan sam što sam iskoristio priliku zahvaljujući suigračima. Konekcija s Kevinom? Htio sam zbog njega da dobijemo utakmicu protiv bivše ekipe, udvajali su ga gdje su god mogli i trudio sam se da mu pomognem i budem tu".

Ono što je posebno zanimljivo, Nurkić je spomenuo Kevina Duranta i Devina Bookera u kontekstu nagrade MVP i njihovih partija u posljednje vrijeme.

"Iznenađen sam jer ne znam što više Durant mora da uradili ili mi svi kao ekipa da mu daju zasluge za ono što radi cijele sezone. Nema ga u razgovorima oko MVP-a, ni njega ni Bookera. Nekad mi je smiješno da takve igrače ne spominju. On mi je suigrač i naravno da ga vidim tu, ali igrama je to pokazao da zaslužuje. Svaku noć gledam koliko jednostavno igra i kako to lagano izgleda kada on ima loptu."

Kopirati
Drag cursor here to close